Despre mine

Am ales fotografia pentru ca am fost destul de norocos sa nu fiu obligat sa fac altceva decat ceea ce-mi place. Calatoria prin acest job necesita mult exercitiu, onestitate si curaj. Gestionarea propriului  ego este o parte a fotografiei la care nu ma asteptam. Poate ca in timp subiectele fotografiate nu schimba atat de mult, dar îmbunatatirea tehnicii folosite si a eticii de munca  permit o mai mare transparenta a emotie.

Imi place foarte mult sa citesc interviuri cu fotografi, dar nu din voyeurism. Nu ma interesează viata privata a fotografilor, ceea ce mananca,  sau ce au prieteni celebri au, dar îmi place orice interviu, pentru ca se concentreaza in mod inevitabil asupra motivatiei si emotiei.

Imi place sa stiu cum oamenii se refera la propria lor frumusete fara compromisuri. E o lume frumoasa, cu oameni frumosi care creeaza lucruri frumoase si, uneori, esti suficient de norocos pentru a da peste oameni cu modestie incredibila. Pentru mine fotografia este un screen shot dintr-un film cu o distribuție si echipa de productie foarte mare. Eu sunt la începutul un drum lung la sfarsitul caruia voi fi capabil sa exprim pe deplin ceea ce mi se pare frumos, urat, mirobolant sau chiar grotesc.

Puteti arunca o privire peste portofoliul meu aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s