Primul shoot in noul studio

La sfarsitul saptamanii trecute mi-am inaugurat noul studio. Am fost foarte fericit pentru ca nu am mai tras niciun proiect personal de cateva luni bune, pentru cam m-am jucat cu noile lumini pe care mi le-am cumparat de la F64 si pentru ca am lucrat cu niste oameni superclaifragilistici.

primul shoot 2

Echipa de sambata a fost a fost compusa din Mihai Despina (HS), Irina Cajvaneanu (MUA), Antonia de ma Unique Models si Vika Tonu, designer de bijuterii, care a fost foarte draguta si m-a ajutat cu treburi prin studio. Tema shoot-ulu a fost „avantgarde” si am avut garderoba asigurata de Alexandru Nimurad, Alchemy, Carra Accessories, Vika Tonu si Il Passo.

Pe langa faptul ca proiectul a fost o reusita, m-am simtit… induiosat, cred, de atmosfera creativa din studio. Antonia ne incanta cu personalitatea ei ludica, Vika si cu mine aranjam tinutele iar Irina si Mihai aveau mana libera pentru a crea ceva personal, pe placul lor. Am fost indiosat de entuziasmul si energia fiecaruia de a se implica, de a fi cat mai creativ, de a-si pune amprenta pe proiect, si vreau sa le multumesc pentru ca sunt such awesome and cool people.

Saturday was an awesome day. Sper sa mai lucram in formula asta, pentru ca ce am facut noi a fost pure poetry :D.

Seria de fotografii se numeste EVOLVE si o veti vedea in curand.

primul shoot 3 primul shoot 4 primul shoot 5

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s