Proiecte preferate din 2014

2015, un an nou, noi oportunitati, noi chestii… baloane, cuvinte, optimism generic, yeeey.

Anywho, da, a mai trecut un an asa ca vreau sa amintesc proiectele personale din 2014 de fata de care simt o foarte mare atasare emotionala.

fav

1. Smoke and Mirrors

Prima sedinta foto cu Cosmina Pasarin si prima sedinta foto din cauza careia nu am putut dormi cu o seara inainte pentru ca… motive. Proiectul are ca tema de baza ideea de androginitate si a fost publicat in Dark Beauty Magazine (SUA). Echipa care m-a ajutat a fost compusa din Bella Renner Make-up Artis, Claudiu Alex Sarghe Hair Stylist, Aleda Estilin si Emanu Banita care s-au ocupat de vestimentatie iar Mihai Chiper aka Iedu care a facut pe asistentul foto si ne-a filmat in timp ce ne balacaream prin studioul de la Dalles Go. Aveti aici filmuletul making-of.

Smoke and Mirrors

Cosmina (1) Cosmina (4) Cosmina (6)

 2. Tiger Lillie

Pana acum nu am fost la o sedinta foto la care totul sa decurga perfect. E imposibil, sunt prea multe variabile, mereu e prea putin timp, mereu apare ceva, dar Tiger Lillie a fost ceva… special. Nu doar ca toata lumea a intarziat, nu doar ca pierdeam lumina, dar vroiam sa tragem in padure langa Baneasa si fix cand am iesit din casa a inceput sa ploua. Bun, ok, nu ne panicam, nu ploua intens, acoperim modelul, nu sticam machiajul si nici hainele, dar stiti ce ar fi foarte fun, sa imi ramana masina impotmolita in noroi, mai fun de atat ar fi sa nimerim fix langa un roi de tantari (over 9000).

tiger lillie bts

Evident ca ne-am descurcat si am indurat de dragul artei. Multumesc mult Iulia, ca ai indurat ca o eroina in timp ce noi ne invarteam in jurul tau si te puneam sa mergi pe sacose de plastic sa nu pateasca ceva cizmele. Multumesc Irina si Oana ca nu va-ti enervat cand ploaia a inceput sa strice machiajul si parul. De asemenea vreau sa le multumesc Mihaelei si Andrei care au avut grija de haine in acele conditii (de tinut minte ca Mihaela avea toata fata rosie din cauza muscaturilor de tantar).  Si sa nu uitam de Cosmin, care fugea cu umbrela dupa fete ca sa nu le ploua 😀

Fotografiile au fost reusite si au fost publicate in Jute Magazine (SUA)

Tiger-Lillie

boho (6) boho (7) boho (8)

3. Error

De ceva timp incoace am descoperit ceea ce se numeste glitch-art. Nu voi explica acum exact ce este glitch-art pentru ca ar dura prea mult. Probabil ca voi face o postare despre asta mai incolo. Cert este ca am ramas fascinat de „spiritul digital” si am vrut sa experimentez putin si sa imbin fotografia de moda cu tehnici de glitch art. Rezultatul a fost Error, o sedinta foto gandita in toatalitate de mine si Bella. Par, machiaj, styling, locatie, toate gandite de noi.

Probabil cea mai buna alegere a fost sa o luam cu noi pe Catalina de la MRA. A inteles conceptul, a intrat super repede in stare si s-a descurcat de minune, dand o nota de badassery intregului proiect. Multumim iMUTE Magazine ca ne-a publicat proiectul.

Error

Error--(2) Error--(10) Error--(13)

That’s all, stay cool, stay inspired!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s